Известие

Collapse
No announcement yet.

Един неразрешен спор за дизелови 156-ци

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
    Ами тъпо е да ти я продават за 120 000 км, а тя да е на 250 000 км

Все пак кола на 120 би трябвало да е по-скъпа от тази на 250, а всички джамбази искат да взимат максимума от боклуците, които продават. Не става
    не смисъл исках да кажа дори и да е на 250000 и да си показва че е на толко не е проблем. аз никога не съм гледал на колко километра е една кола. то се разбира като е покараш. пък и тва е смешно стари коли като наще да са на 150 000 км . вижте в мобиле.де например. там съм виждал мерцедеси е класа след 2000-та по на 400 000 км.

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
      не смисъл исках да кажа дори и да е на 250000 и да си показва че е на толко не е проблем. аз никога не съм гледал на колко километра е една кола. то се разбира като е покараш. пък и тва е смешно стари коли като наще да са на 150 000 км . вижте в мобиле.де например. там съм виждал мерцедеси е класа след 2000-та по на 400 000 км.
      Ако колата е карана нормално, поддържана е с подходящи масла и части, може да се окаже, че и 300 000 км не са много
      Моето Пунто го взех на 183 000 км и сега е на 205 000 км. Работи по-добре от онези х 90 000 на Горубляне Дори е ремапнато
      sigpic

Comment

Ако колата е карана нормално, поддържана е с подходящи масла и части, може да се окаже, че и 300 000 км не са много
        Моето Пунто го взех на 183 000 км и сега е на 205 000 км. Работи по-добре от онези х 90 000 на Горубляне Дори е ремапнато
        именно. мойта като е зех беше на 235 000 км около 10 000 от тях бяха карани в шопия от собственика и колата беше доста зле от към окачване и съединител, но аз е спасих и ся е пушка ми и на 400 000 да е. да чукна на дърво сичко бачка и не дава грешки

Comment

Именно по-добре ще е защото го подържаш и караш както трябва, а пък за един дизел 200 000 са си нормални километри...А онези 90 000 или 120 000 км от Горубляне просто не искам да ги коментирам...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Само да не паднете,така че настанете се удобно.
            Моята е на 338 ... км,но по нищо не отстъпва на тия от по 150к.Явно не е карана от баба до пазара само в уикендите.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

Километрите ги връщат без проблем,дори и на С-класи 2008г. (имам познат който върши такива услуги),а реалните километри на 156-ците,ако не се лъжа може да се видят едва на ЕКУ-тата след 2003г.
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Може и на първите жтд-та да се четат километрите.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  Може и на първите жтд-та да се четат километрите.
                  И как става това нещо...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Привет и от мен.Моята е 98годл 2,4 жтд 136к.с имам приятел който с това се занимава подмладява им пробега за да се връзваме ние,че все баби са ни карали колите и тнт.Та моята и свалихме километража и си личеше,че чипа е свалян не става през буксата тази манипулация,показанията на таблото бяха 136к.Когато свалихме ЕкУ-то за да му видим номера за да го ремапваме му свалихме чипа да го зачете и там показа вече реалните километри които са 187к,съответно ги оеднаквихме на 136к и ся следващия ако я чете ще се кефи много,че кара млада булка,не,че имам въобще намерение да си се разделям с нея.
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 ps + Chip

Comment

Първоначално публикувано от sotko80 Покажи съобщение
                      Привет и от мен.Моята е 98годл 2,4 жтд 136к.с имам приятел който с това се занимава подмладява им пробега за да се връзваме ние,че все баби са ни карали колите и тнт.Та моята и свалихме километража и си личеше,че чипа е свалян не става през буксата тази манипулация,показанията на таблото бяха 136к.Когато свалихме ЕкУ-то за да му видим номера за да го ремапваме му свалихме чипа да го зачете и там показа вече реалните километри които са 187к,съответно ги оеднаквихме на 136к и ся следващия ако я чете ще се кефи много,че кара млада булка,не,че имам въобще намерение да си се разделям с нея.
                      Че тя на 187 си е направо млада булка Повечето тук караме милионници без да подозираме.
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
                        Абсолютно да!Имам познат на Горубляне и ми е казвал за 156 (специално за 1.9 JTD) че са извикали "специалисти" с лаптопи и разни джунджурии и колата от 250000+ е станала на 145000 за около 15 мин.

Тоя твоя познат да не се казва Галин ,защото ако е тои и аз го познавам

Наскоро на една новичка петица от 300 хил. стана на 170 Донесе една раница с кабели и един мини лаптоп .... опъна един куп кабеляци , хвана сигнал дори от буксата на навигацията , от под капака се закачи някъде не видях къде , че го притвори после
                        и под таблото , хакерува 20 мин и само пита на колко я искат ,вика ако искаш на 0
                        156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Те хубаво ги правят, ама до колкото съм запознат само на километража За мен лично да купуваш кола без диагностика, ми се струва малко смешно...е вече ако освен на километража променя и тези в компа там работата става сериозна
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

при 105 и 136 моделите, е невъзможно да се определят реалните километри на диагностика, ако ще и 100 компютъра да се закачат. Незнам как ва е работата с euro 3 моторите.
                            Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                            Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                              при 105 и 136 моделите, е невъзможно да се определят реалните километри на диагностика, ако ще и 100 компютъра да се закачат. Незнам как ва е работата с euro 3 моторите.
                              Май зависи от самото ЕКУ, а не от мотора и годините
                              На Пунто-то ми (80 к.с. EDC15, 2002 год.) се видяха реалните км, които се оказаха по-малко от тези на таблото
                              На 147-цата ми се виждат също, там поне са 1:1
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                                Що?
                                На адрес х21х03 какво има?
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X